lauantai 3. marraskuuta 2012

#15 - Laiskan bloggaajan valtava postaus


Hiljaiselo on päässyt blogin puolella jälleen hieman turhankin pitkäksi, joten on aika tehdä asiallle jotakin. Nyt onkin vuorossa postaus täynnä tavaraa, oikeastaan koko kuukausi ympättynä yhteen könttään. 

Taukoilun aikana en ihmeempiä ole saanut aikaiseksi, lähinnä on tullut harjoiteltua jälleen ihmispiirtämistä. Pari nopeaa ja rennohkoa digitilaustyötäkin olen pyöräyttänyt. Ostin uuden puhelimenkin, jolla saan kuvattua hyvässä valaistuksessa kohtuullisen laadukasta videota. Kenties mikäli saan sopivan telineen viriteltyä, on tradipiirtämistä mahdollista saada ainakin pätkinä videollakin. Olisiko tälläiselle kiinnostusta?

Lomaillessa sain isosiskoltani Jenniltä Lainakengissä-blogista myös haasteen, jossa ensin on jaettava 11 faktaa itsestään ja tämän jälkeen vastattava haasteen antajan yhteentoista kysymykseen.




Faktat:

1. Tykkään meikkileikeistä, vaikka välillä meneekin hieman överiksi. Eräänkin maskeerausten kanssa olisi voinut aiheutta sydärin yhdelle jos toisellekkin naapuruston mummolle. Ai että kun olisikin tehnyt mieli mennä läheisen kävelytien varteen pimeän tultua! 

2. Lemppariohjelma telkkarista on tällä hetkellä Dexter, jota seuraan jenkkilän tahtiin. Tykkään lisäksi Supernaturalista, Homelandista, Heartlandista, Nurse Jackiestä sekä Vampide diariesista. Listaa voisi jatkaa todella pitkälle!

3. Mä olen ihan älyttömän tapaturma-altis ja kömpelö toheltaja. Järjestelmällisyyskään ei ole sitä ominta alaa ja tykkäänkin elää pienessä kaaoksessa.

4.  Inhoan shoppailua, etenkin alennusmyynneissä. Muutenkaan en pahemmin välitä liikkua paikoissa joissa on turhan paljon ihmisiä. 

5.   Olen enemmän ilta- kuin aamuihminen. Aamuisin mua ei meinaa saada sängystä uhkailemallakaan ja iltaisin on vaikea malttaa mennä nukkumaan. Kouluun kerkiämisen kanssa onkin tämän vuoksi ollut pieniä ongelmia... 

6.   Olen vähän pettynyt itseeni kun pienen ajan sisään olen sortunut luomaan itselleni tilit sekä Instagrammiin että Twitteriin, vastoin omia periaatteita. :D

7.   Tämä menee hieman samaan kastiin edellisen kanssa, mutta kuuntelen ja ihqutan salaa One Directionia sekä Justin Bieberiä. Ihan hyvinhän ne istuu samalle kuuntelulistalle mm. Kotiteollisuuden, Queenin ja Raappanan kanssa...?! Musiikin suhteen en muutenkaan ole kauhean genre-uskovainen, kuuntelen sitä mikä sillä hetkellä omaan korvaan kuulostaa hyvälle. 

8.   Osaan kaikenlaisia epämääräsiä pikkujuttuja, kuten pullistella leuan alla olevaa ihoa kuin sammakko, liikuttaa sormien ylimpiä niveliä muiden ollessa jäykkinä ja korvien heiluttelukin onnistuu. Peukalollakin on oma outo liikeratansa. Mun nivelet on muutenkin äärettömän yliliikkuvat. 

9.  Hukkaan ihan kaiken mahdollisen. Lapasia ja pipoja pitäisi olla hommaamassa aivan jatkuvasti, koska ne vaan jää aina johonkin. Samoin avaimet pyörii missä sattuu, rahapussiakin saa etsiä kissojen ja koirien kanssa jos johonkin on lähdössä. En useimmiten edes huomaa (saatika yleensä myönnä) hukkaavani mitään. Silti tavarat löytyvät aina jostakin ihan muualta kuin pitäisi, kuten esimerkiksi jääkaapista, lämmityspatterin välistä tai sängyn ja patjan välistä... Yllättävän hyvin kuitenkin löydän kadottamiani tavaroita. 

10.  Tällä hetkellä mulla on menossa jonkinlainen rentoilukausi piirtämisen suhteen. En ole jaksanut piirtää mitään viivatarkkaa, vaan ennemminkin kaikkeaa letkeää lineilyä ja fiilistelykuvia. Nyt rupee kuitenkin olemaan taas kiinnostusta  myös lyijykynätöitä kohtaan.

11.  Tämä postaus on pyörinyt luonnoksissa jo monen monta päivää, koska en yksinkertaisesti ole keksinyt mitään kirjoitettavaa, saatika ehtinyt kirjoittaa. :P

Myös eräässä aikaisemmassa postauksessa luettelin faktoja itsestäni, pääset lukemaan niitä täältä

 

1.   Mistä aististasi olisit valmis luopumaan? Vapaaehtoisesti en mistään, mutta varmaankin hajuaistista mikäli jostakin olisi pakollista luopua. Samalla tosin lähtisi osa makuaististakin, mutta mieluummin ilman sitä kuin esimerkiksi näköä tai kuuloa.

2.   Mikä eläin olisit? Kissa. Saa laiskotella ilman tunnontuskia päivät pitkä, ja ruoka kannetaan nenän eteen kun hieman kehräilee. Eikä tarvitse kyllä edes kehrätäkkään, riittää kun kietoo ihmiset tassunsa ympärille.

3.   Kummasta luopuisit mieluumin tietokoneesta vai puhelimestasi? Ehdottomasti puhelimesta. Ilman tietokonetta ei vain pärjäisi, ja tietsikallakin saa pidettyä yhteyttä kavereihin. Puhelin onkin mulle lähinnä väline netissä surffailuun ja pelaamiseen. Ja tekstaamiseen, mutta sekin tapahtuu useasti WhatsAppin (eli netin) välityksellä. Todella vähän tulee kenellekkään soiteltua.

4.   Turhin tavara, jonka omistat? Turhaa tavaraa on liikaa, varmaan enemmän kuin oikeasti tarpeellista. Turhimpia on kuitenkin ehkä nuo puiset mallinuket, joita omistan useammankin. Jollekkin niistä on taatusti hyötyä, mutta itse en niitä osaa käyttää - hermot vain menevät kun niitä ei saa asettumaan millään haluamaani asentoon. Kivoja koristeita ne toki ovat, ei sen puoleen. ☺

5  Koska olet viimeksi itkenyt? Pari päivää sitten taisi pari kiukkukyyneltä tippua, kun nilkka pamahti tähän kuntoon treeneissä. Sattui vaan niin perkuleesti, vieläpä juuri olin saanut sen taas käyttökuntoiseksi!

6.   Suosikki vuodenaikasi? Syksy! ♥ Ja kevätkin on ihan kiva. Talvesta ja kesästä en niinkään pidä.

7.   Ärsyttävin luonteenpiirteesi? Laiskuus. Ja Perfektionismi tietyissä asioissa. Ja aikaansaamattomuus.

8.   Raivostuttavin tv-ohjelma? Salkkarit! Ja BB.

9  Esikuvasi? Yhtä ja ainoaa esikuvaa ei ole, ennemminkin otan vaikutteita hieman sieltä sun täältä.

10  Mitä ammatteja arvostat eniten? Lähihoitajia, sairaanhoitajia, siistijöitä jne. jotka tekevät todella tärkeää työtä liian pienellä palkalla.

11.   Aiotko joskus perustaa perheen? Millaisen? Jaa-a, se jää nähtäväksi. Varmaankin ainakin todella iso kasa karvasia kissa-, koira- ja heppavauvoja. ♥


Yhdentoista haasteen laitan eteenpäin Maddylle ja Nicalle.


         1.   Mikä sinua innostaa piirtämään?
         2.   Mikä on lempitekniikkasi?
         3.   Mistä itsetehdystä työstäsi pidät kaikkein eniten? 
         4.   Missä asiassa haluaisit erityisesti kehittyä taiteilijana?
         5.   Mikä on mielestäsi parasta piirustusmusiikkia/kuunteletko ylipäätänsä taustalla mitään?
         6.   Kenen taiteilijan töitä erityisesti ihailet? 
         7.   Mikä on paras vuorokauden aika piirtämiseen?
         8.   Ovatko muutkin perheestäsi lahjakkaita piirtäjiä?
         9.   Oletko opiskellut jotain taiteeseen liittyvää, vai oletko täysin itseoppinut?
         10.   Kauan sinulla keskimäärin menee aikaa piirroksen suunnittelusta valmistumiseen?
         11.   Mitä vinkkejä antaisit nuorelle, vasta harjoittelevalle taitelijan alulle? 

Lisäksi vielä sain sekä Lotalta että Maddyltä Liebster-nimisen palkinnon, kiitos! ♥




Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu, mutta voi myös tarkoittaa suosikkia. Liebster-palkinnon ajatuksena on saada huomiota blogeille, joilla on alle 200 seuraajaa.



1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaajaa joka antoi haasteen sinulle 
2. Valitse viisi blogia (joilla on alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa
3. Toivo, että ihmiset kelle jätit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen.


Valitettavasti mä laiskottelen, enkä erityisesti jaa tätä kenellekkään. Jokainen joka sen omaan blogiinsa haluaa, saa sen toki tästä kopioida. ☺



11 kommenttia:

  1. Sulla on ihanat hiukset !
    Ja oot tosi hyvä piirtämään :)

    VastaaPoista
  2. Vou, olisipa aivan mahtava tauluna tuo pääkallokuva. Piirros vaiko valokuva? Hiukset näyttävät niin aidoilta etten osaa kyllä yhtään päässäni sumplia.

    Samoin juoksutuskuvassa aivan ihana tunnelma, oikein onnistunut. Olenkin jo odotellut, että milloin sinulta tulee postauksia (:

    - KarvaHaamu/henna
    http://ratadraw.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valokuva, joskin kallo on piirrettynä kajaaleilla omaan naamaan. :D Juoksutuskuvan tunnelmasta pidän itsekkin, vaikka muuten onkin hieman turhan yksinkertaiseksi jätetty omaan makuun. Oli kyllä jo aikakin postailla, viime kuukausi kun meni täysin hiljaisena... :p

      Ja jes, mahtavaa, uusi piirroksia sisältävä blogi mun lukulistalle! :)

      Poista
  3. Jaksoin jopa lukee, vaikka oon tunnetusti laiska lukeen blogitekstejä.. :b Mutta noi sun meikkileikkitaidot on ihan mahtavia, i like veri mucho! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, mä lasken sen jo melkeinpä saavutukseksi jos tälläisen jaksaa lukea! Itse kun olen myös melko laiskis lukemaan blogitekstiä, useista blogeista tulee selattua vain kuvat ja lyhyet tekstipätkät läpi... :D Kiitti! c:

      Poista
  4. Olen jokseenkin huono lukemaan blogeja, mutta tämä sinun blogisi iskee kyllä kovin :) Johtunee varmasti suurelta osin hienoista piirrustuksista! Ja uskalsinpas viimein alusta asti lukemisen jälkeen kommentoidakin!

    T. Elppi ( http://different-imitator.blogspot.com/ )
    :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava kuulla, kiitos! Kommentteja on aina kiva saada. :)

      Mä kävin vastavierailulla ja ryhdyin lukijaksi, todella kivoja töitä sulla! :P

      Poista
    2. Kiitos kovin! :) Olen oikein otettu tästä :3

      Poista
  5. totta, oon joskus tehnytkin tota mutta aina joka tilanteessa ei pysty ottamaa niitä välineitä esiin vaa on kivempi mennnä vaa peiton alle mököttämää :D

    pitäis myöskin hankkia tarvikkeita lisää kun vähän säälittävät nuo mun varastot.. mutta hei kiitos kun muistutit mua ! (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha :D Joo, joskus se puhelimen seinään heitto tms. on vaan se asia mikä tuntuu parhaimmalta. :p

      Mä tilasin vasta muutaman uuden stompin ja kynän täältä. Tuota paikkaa voin kyllä suositella, palvelu oli todella nopeea ja ystävällistä. :)

      Poista