lauantai 25. elokuuta 2012

#10 - Arvonnan tulos sekä piristystä päivään


*Rumpujen pärinää*

Hyvät naiset ja herrat! Saanen esitellä tilauspiirrosarpajaisten virallisen voittajan, ~Riinan "When time just goes by" -blogista!  Otan sinuun piakkoin yhteyttä niin keskustellaan haluamastasi piirroksesta. 

Tilauspiirroksen teon voisin kuvata vaihe vaiheelta, toivomuksia tälläiseen postaukseen tuli paljon. Video ei valitettavasti onnistu, mutta kuvat ja sepostukset kylläkin. Miltä tälläinen teistä kuulostaisi?

 Lähipäivinä olen tehnyt useamman pienemmän ja hieman nopeamman työn, sekä diginä että käsin. Aloittelin jopa erästä ihmispiirrosta, joka kuitenkin meni ja katosi tietokoneen kaatuessa. Niin tavallista tuuria! Mallikuva oli kuitenkin sen verran kiva että voisin aloittaa digimaalauksen uudestaankin. Kunhan saan vain ensin tämän valtavan ketutuksen kuriin...! Ketutusta lisää myös tämä jatkuva kipeänä olo, jota ei meinaa saada kuriin antibiooteillakaan. Hitto sanon minä. :D 



Innostuin Heartlandin ensimmäistä  tuotantokautta katsellessani käyttämään Inktense-kyniäkin, jotka ovat lojuneet tavara-arkun pohjalla liiankin pitkään käyttämättöminä. Värien sotkeminen vedellä on ihanan terapeuttista puuhaa - ainakin niin kauan kunnes vesikupin onnistuu kippaamaan työn päälle. Onneksi suuremmalta tulvalta onnistuin välttymään, vaikka harjasta tulikin hieman äksidenttiä edeltävää lättänämmän näköinen. 


Loppukevennyksenä palanen Murren elämää, tai no, sanotaanko paremminkin kommelluksia. Tohelo otus kun olen, jolle aina sattuu ja tapahtuu. Kannattaa klikata kuvat vaikkapa uuteen välilehteen täysikokoisina jotta tekstistä saa selvää. 

  

6 kommenttia:

  1. apua, en oo ikinä voittanu missään ja tää jos mikä on super ihana yllätys!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, onnea! Laitteleppas sitä mailia tulemaan niin saan työn aluilleen. :D

      Poista
  2. Aivan uskomattonman upea tuo alimmainen työ. Olet kyllä lahjakas! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, vielä on kuitenkin paljon harjoiteltavaa. :)

      Poista
  3. mun kommentit päässy julki.. :D

    VastaaPoista