tiistai 14. elokuuta 2012

#9 - Kirppukasa



Tilaustyö, jonka tekemisestä oikeasti voin sanoa nauttineeni joka sekunti! Ainoat ohjeistukset kuvaa varten oli, että se sisältäisi rakennekuvan poniruunasta, mahdollisimman erikoisen näköisestä tietenkin. Lisäksi toivetyylinä oli pieni sarjakuvamaisuus, mikä oli mukavaa vaihtelua sekin. Lopputuloksestakin tykkään, vaikkei se ihan perinteisimpää minua olekkaan. Harvoin tulee jätettyä linejä, tai varsinkaan lihasten apuviivoja näkyviin. 

Aikaa kului noin kolmisen tuntia. Työvälineinä toimivat jälleen rakas ja tuttu Paint Tool SAI sekä Wacom Bamboo Fun Pen&Touch.  


Ohessa piirroksen linet, joita voi halutessaan käyttää väritystä harjoitellessa. Julkaisu luvatta kuitenkin kielletty, kysymällä kuitenkin joissain tapauksissa mahdollista. Mielelläni haluaisin myöskin nähdä aikaansaannoksesi!

Lisää harjoituslinejä löytyy mm. DeviantARTista, mutta muistathan kuitenkin aina lukaista käyttöohjeet kuvan tiedoista! DeviantArt on muutenkin varsin hyvä sivusto tutustua toisten harratelijoiden (sekä myös ammattilaisten) töihin, varoitan kuitenkin ylihienojen töiden aiheuttamista masennuskohtauksista...! 

Muutama DeviantARTin käyttäjä, joiden työt ovat enemmänkin kuin tutustumisen arvoisia: 

Mikäli piirrostutoriaalit kiinnostavat, niin suosittelen etenkin EscyKanen galleriassa vierailua. 


8 kommenttia:

  1. Oot sää Ella vaan niin taitava! :)

    Ps. kerro mulle sit heti ku osaat mielestäs piirtää ihmisiä hyvin ü. Voisin sit tilaa jotaki piirroksia. Miten sä muutes hinnottelet tilaustöitä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti Saara! :3

      Hahah, mä kerron, tosin siihen voi näin itsekriittisenä mennä ikuisuus... Helpompi varmaan kun nykäset hihasta kun ite oot sitä mieltä. :D Hinnottelu mulla on vasta mietinnässä, menee kuitenkin koon ja haastavuuden kanssa rinnakkain. Kaverialennukset on tietty olemassa. ^^

      Poista
    2. Hahhaha, jjooo! Kattellaan ;)

      Poista
  2. en pysty avaamaan tota kuvaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miten tarkoitat ettet pysty avaamaan? Klikkaamaan isommaksiko, vai aukaisemaan kuvanmuokkausohjelmalla? Muotona on .png, jonka pitäisi kyllä aueta jopa paintilla? O.o

      Poista
    2. eli ei aukee paintille (paint tool SAI) Tulee vain tkesti fail not exist ....

      Poista
    3. Mitähän kummaa. :o

      Yritäppäs kopioida se tätä kautta: http://nurinkurin.1g.fi/kuvat/Kyn%C3%A4nj%C3%A4lki%C3%A4/kirppukasa_linet.png/_full.jpg Paint tool SAIlla tuon kyllä todellakin pitäisi aueta, on kuitenkin sillä luotukkin! Aukaseeko SAI sulla muut tiedostot ongelmitta?

      Poista
    4. Toi toimi kiitos!!

      Poista