maanantai 27. elokuuta 2012

#11 - Liitelyä laukassa


Uusin työ, johon olin ihan kohtalaisen tyytyväinen alkuun, mutta joka hetken päästä näyttääkin olevan täynnä virheitä... :D Parannuksiakin se kuitenkin yhä kaipailee, samoin taustaa - tällä hetkellä kun näyttää leijuvan ja liitävän ilmassa. Taustaksi ajattelin toisaalta aavikkoa, toisaalta rantaa. Millaisia taustaehdotuksia sinulle tulee mieleen? Saa ehdotella!


Aikaa tekemiseen kului noin viiden Heartlandin jakson verran, eli vajaat nelisen tuntia. Olen tietokoneella piirtäessä ruvennut käyttämään minulle uutta väritystyyliä, joka on hieman aikasempaa nopeampi, sekä mikä tärkeämpää, saan luotua huomattavasti elävämmän näköistä pintaa ja väriä. Täytyykin jossakin postauksessa hieman avata tyyliä vaihe vaiheelta enemmän.


Tämän työn jälkeen voinkin ruveta puurtamaan täysillä tuon tilaustyön parissa. Haastetta siinä riittääkin, nimittäin hui kauhistus sentään - hevosen olisi tarkoitus olla kimo!


8 kommenttia:

  1. Tsemppaan sua tosi paljon senkaa!! Kyl siitä hyvä tulee :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtavaa, tsemppiä tarvitaan! Laittelen huomenna säpössä vaihetta mikäli vain ehdin. :D

      Poista
  2. Tiedätkin jo, että mä tykkään tästä. Sen pää on ihan överinätti ja väritys kaiken kaikkian itkettävän hyvin onnistunut. Mä odotan taustaa innolla, sehän vois olla jotakin semmosta "preeriampaa"kin. Kyllä mulle silti vaan enimmäkseen se aavikko/rantafiilis tulee. :D

    VastaaPoista
  3. Väritys on aivan upeaa ja pehmeää, rantafiilis/laidunlaukkailufiilis tulee itelle. Hevosen pää on ihan älyttömän kaunis ja kaikki linjat menee niin hemmetin hyvin että hävettää :DD

    Aivan älyttömän upeita töitä, kerta kaikkiaan :3 jos tämmösen vaan tilaustyönä saisi, vitsin vitsit! Harmi kun en jotain rahapalkkaa oikein maksele, kaikki virtuaalipalkathan periaatteessa onnistuu mutta jotenkin pysyttelen kyllä mahollisimman vähän rahaa imevällä linjalla. Vaikkei nää paljoa rahaa imiskään niin silti :DD

    Et tekis näitä kisoja/sijoituksia, tekstejä tai tuonteja vastaan :3? Olis kyllä ihan silleen vapaalle linjalle käyttöä, ainoa kriteeri että kuvassa olis tamma. Ja aikahaarukkahan saa olla ihan reilu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Murre kiittää kehuista. ^^

      Valitettavasti en liikuskele juurikaan virtuaalipuolella muuten kuin vain tilauskuvia/ulkoasuja kauppaamassa, joten maksuna tarvitsen vain kilisevää. :)

      Poista
  4. Moi! :) eli siis teetkö sä näitä ihanniinkun europalkkaa vastaan? Upeita töitä kaikki!

    http://zafiro.ws/forum/viewtopic.php?f=5&t=1073

    VastaaPoista